HTTPS protokol
Rešavamo sva pitanja bezbednosti online poslovanja

Šta je https protokol?

Zašto https protokol?

Bezbednost online poslovanja i sigurne transakcje

Privatnost korisnika je stvar od najvećeg značaja za Google i svakoga ko posluje online.

HTTPS je bezbedni protokol koji štiti informacije klijenata šifrovanjem podataka koje razmenjuju veb-pregledač i veb-server. Google Ads preporučuje (a u nekim slučajevima i zahteva) da svi URL-ovi koriste ovaj protokol umesto HTTP-a radi zaštite ličnih i finansijskih podataka klijenata.

Https protokol bezbednost online poslovanja

Pink Media Beograd
Sertifikovani Google AdWords Premier Partner
Rešavamo sva pitanja sigurnosti web sajtova.

Privatnost klijenata je najvažnije pitanje za Vaše preduzeće i oglašavanje na Google (Google Ads). Zato od 2018. godine Google Chrome označava sve HTTP stranice kao „nebezbedne".


HTTPS protokol omogućava tehnologije koje ubrzavaju korisnički doživljaj. Novi veb-protokoli koji poboljšavaju učinak, kao što je HTTP/2, zahtevaju ovaj protokol to je jedan od razloga što 81 od 100 najpopularnijih sajtova na webu podrazumevano koristi ovaj protokol.


Google AdWords oglašavanje i funkcija paralelnog praćenja koja povećava brzinu zahteva da svi URL-ovi koji mere klikove koriste ovaj sigurnosni sistem. Paralelno praćenje od 30. oktobra 2018. godine postaje jedini metod merenja klikova.

Standardni protokol na web-u

Zbog bolje bezbednosti i učinka povezanih sa njegovim korišćenjem, ovaj protokol je postao standardni protokol na WEB-u.

Kako da proverite da li Vaš web sajt podržava HTTPS protokol?

Otvorite svoj web sajt u Google Chrome pregledaču i vidite koje se od sledećih situacija odnose na vas:

    • Ako vidite zelenu ikonu katanca Zaključaj levo od URL-a, sajt podržava HTTPS.
    • Ako ne vidite katanac, probajte ponovo da unesete URL veb-sajta i koristite „https://“ umesto „http://“.
    • Ako se stranica ne učita, sajt ne podržava taj protokol.

Kao sertifikovani Google AdWords Premier partner u mogućnosti smo da rešimo status Vašeg web sajta i bezbednpst Google naloga i uskladimo sa novim pravilima Google Ads-a.

Konsultujte nas za sva pitanja https protokol

Registracija domena

Izrada sajtova
konsultacije i praksa

Možemo da Vam pomognemo u kompletnoj prezentaciji, brendiranju, web dizajnu i programiranju, grafičkom dizajnu, registraciji domena, hosting uslugama, internet marketingu, audio i video produkciji. Imate kućni biznis, malo ili srednje preduzeće, nevladinu organizaciju ili oglašavate apartmane? Predložićemo Vam najbolje rešenje prema individualnim potrebama i po pristupačnim cenama. Naše usluge su garantovano najvišeg nivoa i kvaliteta!
Booking.com


Izrada web sajtova vrhunskog kvaliteta, prema najvišim stadardima WEB-a, po pristupačnim cenama. Web sajtove pravimo sa responsiv dizajnom, i AMP tehnologijom za mobilne uredjaje.
Svetozara Markovića 39
Beograd
Srbija
11000
Srbija
Moderan, kvalitetan, responsivan web sajt
Pink Media
Manufactured by: Izrada sajtova Pink Media
30.00 NewIzrada i optimizacija sajtova