Koliko kosta izrada sajta?

Koliko kosta izrada sajta?

Koliko kosta izrada sajta?

Koliko košta izrada sajta?

Najčešća pitanja
I odgovori o izradi sajta

Koliko kosta izrada sajta?

 • Šta je hosting?

  Web hosting usluge

  Hosting je prostor, server gde stoje fajlovi, web stranice i sva dokumenta koji čine web sajt. Ukoliko bi smo poredili internet sa televizijom ( i jedno i drugo su mediji ), domen je kanal na kome gledate program, hosting je studio odakle se emituje program a sam web sajt je program koji Vaši posetioci gledaju.

  Mi pružamo kompletne web hosting usluge a to su:
  • Registracija domena
  • Aktivacija domena
  • Transfer domena
  • Aktivacija hostinga sa cPanelom
  • Instalacija softvera
  • Instalacija sajta
  • Aktivacija sajta
  • Održavanje sajta
 • Šta je domen?

  Registracija domena

  Domen je naziv Vašeg sajta. Npr. domen našeg web sajta je www.izradasajtovapinkmedia.com

 • Kako da odaberem pravo ime za domen?

  Registracija domena
  Domen bi trebalo da sadrži naziv Vaše firme ili delatnost kojom se bavite ili prezime ukoliko je u pitanju porodična firma. Za Vaš web sajt predložićemo Vam najbolji domen prema višegodišnjem iskustvu.
 • Koliko košta domen?

  Domeni Cene

  Poslednjih godina na internet tržištu se pojavio veliki broj domena koji opisuju razne delatnosti pa tako imamo nove domene kao što su: xyz .club .online .life .today .shop .store .solutions .world .live. Domeni su sa različitim cenama. Mi imamo povoljne cene i što je najvažnije pružamo kompletne usluge za registraciju domena. Pozovite nas za konsultacije.

 • Šta je to web mail?

  Web mail adrese

  Da bi sajt bio vidljiv na internetu potrebno je da imate domen, hosting i sajt. Mi pružamo kompletne usluge. Uz web sajt prve godine dobijate domen po želji i hosting najviših performansi. U okviru hostig usluga u mogućnosti smo da kreiramo web mail. To su email adrese koje su vezane za sajt. Na taj način kreiramo email adrese za svaki sektor individualno, ili posebno za svakog zaposlenog po Vašoj želji.

 • Koji da odaberem hosting?

  Web hosting
  U ponudi imamo web hosting najviših performansi sa cPanelom sa više od 300 funkcija (medju kojima su: automatsko otklanjanje grešaka, napredna statistika posećenosti, rad sa bazama podataka, funkcije za rad sa datotetakama, mogućnost preusmeravanja domena i subdomena, izmena DNS zapisa, kreiranje i rad sa mail adresama (autoresponders) i dr.
  Mi ćemo Vam predložiti prema Vašim potrebama najbolji web hosting i obaviti kompletnu administraciju i instalaciju servera.
 • Koliko košta web hosting?

  Web hosting cene

  Zavisno od Vaših potreba odnosno potreba sajta konfigurišemo web hosting. Sa web sajtom dobijate prve godine željeni domen i hosting gratis, sa kompletnim održavanjem ( kasnije, hosting i domen se svake godine doregistruju a cena je već od 390 dinara / mesečno ).

 • Šta je potrebno za izradu sajta?

  Izrada sajta
  Web sajtove izradjujemo prema Vašim individualnim potrebama i zahtevima i po želji, sa najnovijim web dizajnom. Vaša web prezentacija može da sadrži sve ono što želite da prezentujete na sajtu. Tekstove, slike, video, razna dokumenta za preuzimanje, newsletter, kontakt formu i druge programerske celine.
  Našim uvaženim klijentima omogućavamo stilizovanje teksta za sajt (Vaše je samo da pošaljete suštinske informacije ), obradu fotografija i fotografisanje, obradu video materijala i snimanje.
  Tekstove i slike možete poslati putem emaila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
  Web dizajn radimo prema dogovoru. Možete nam poslati domene sajtova koji Vam se dopadaju pa ćemo Vam reći naše mišljenje i dati konkretan predlog. Svakako nakon našeg razgovora, intervjua o Vašim potrebama i delatnosti pravimo plan i strategiju kako sa web programiranjem i dizajnom da ostvarimo željeni cilj i funkcionalnost sajta.
  U okviru naših usluga predložićemo Vam idejno rešenje. Nakon izrade sajta obavlja se testiranje sajta i prijavljuje na Google i druge pretraživače radi indexiranja web prezentacije.
  U trendu su pregledni sajtovi sa minimalističkim web dizajnom i bogatom tipografijom, no svakako možete da izrazite Vašu želju kako želite da Vaš sajt izgleda.
 • Nemam registrovanu firmu. Da li mogu da posedujem sajt?

  Izrada sajta
  Bez obzira na to što nemate registrovanu firmu, izradu sajta možete da poručite kao i da postanete vlasnik sajta sa željenim domenom.
 • Da li izradjujete web prodavnice?

  Otvaranje web prodavnice
  Da. Postoji više načina za izradu web prodavnica, mi koristimo gotovo sve poznate i dokazano podobne platforme za razvoj e-commerce web trgovine. Pozovite nas za konsultacije u vezi sa izradom web shopa i otvaranjem online prodavnice. Konsultacije su besplatne.
 • Da li ću moći sam da ažuriram web sajt?

  Izrada sajtova
  Da. Web sajtove radimo u svim tehnologijama i u CMS-u. CMS je Content management system (sistem za uredjivanje sadržaja) pa uz našu obuku možete i sami da ažurirate Vaš sajt.
 • Šta je SEO optimizacija sajta?

  SEO
  SEO optimizacija sajta je skup procesa koji se obavljaju da bi sajt bio optimizovan za pretraživače kao što je Google. Sa optimizovanim sajtom prema smernicama Google-a, možemo uticati na rang Vašeg sajta za ključne reči i fraze u pretragama.
  SEO optimizacija sajta nije puko navodjenje ključnih reči.
  SEO je kompletan proces optimizacije svih fajlova (tekstova, slika, video materijala i drugih elemenata ) na sajtu.
 • U kom vremenskom roku izradjujete web sajt?

  Izrada sajtova

  Izrada sajtova zahvaljujući bogatom iskustvu i znanju kao i stalnom usavršavanju, u mogućnosti smo da napravimo bogate sajtove u veoma kratkom vremenskom roku. Manji, jednostaviji sajtovi mogu da budu gotovi npr. već za dva do tri dana.

 • Koja je cena SEO?

  SEO cena
  Postoje više faza SEO optimizacije sajta. U toku same izrade sajta mi radimo i optimizaciju sajta za pretraživače. To je faza ON page optimizacije ( odnosno SEO optimizacija sajta koja se odnosi na sam web sajt i koju je u tom trenutku jedino moguće uraditi ).
  Takodje, bez posebne nadoknade Vaš sajt kada bude gotov prijavljujemo na Google. Često se dešava da je ta optimizacija sajta dovoljna za dobre pozicije sajta gde nije velika konkurencija. No, na internetu već odavno postoje sajtovi koji se bave istim ili sličnim delatnostima, koji su možda dobro optimizovani te predstavljaju ozbiljnu konkurenciju za rangiraanje sajta na pretraživaču.
  U tom slučaju, potrebno je obaviti i drugu fazu SEO, to je OFF page optimizacija sajta koja se odnosi na interakciju sajta sa celokupnim webom ( kao što i sam naziv te faze kaže ). Cena optimizacije sajta nije ista za sve delatnosti i više faktora utiče na cenu za SEO. Proces može da traje četiri do šest meseci kada se već vide rezultati na Google i drugim pretraživačima.
 • U kom vremenskom roku mogu da budem prvi na Google?

  Google
  Od momenta prijavljivanja web sajta za indeksiranje Google pretraživaču Vaš sajt će biti vidljiv na internetu u roku 48 sati.
  Ukoliko želite da sajt bude rangiran na prvoj stranici Google-a mi preporučujemo Google AdWords.
  Ne morate čekati rezultate SEO optimizacije sajta za pozicioniranost. Gotovo u istom danu, kada se sajt napravi možete biti za Vaše ključne reči prvi na Google. Pozovite nas za konsultacije.
Booking.com


Izrada web sajtova vrhunskog kvaliteta, prema najvišim stadardima WEB-a, po pristupačnim cenama. Web sajtove pravimo sa responsiv dizajnom, i AMP tehnologijom za mobilne uredjaje.
Svetozara Markovića 39
Beograd
Srbija
11000
Srbija
Moderan, kvalitetan, responsivan web sajt
Pink Media
Manufactured by: Izrada sajtova Pink Media
30.00 NewIzrada i optimizacija sajtova